Annonce
Street art

Fadøl, pizza og fernisering: NørrebroLIV inviterer til fejring af nyt gavlmaleri

Kunstner Lasse L. Rasmussen foran den tomme gavl inden den store forvandling. Foto: Malue Henriksen
Tag din nabo under armen på torsdag, når vi i samarbejde med Leifs Pizzeria og Café Viking inviterer til `work in progress`- fernisering af Nørrebros nye gavlmaleri på Mimersgade.

I denne uge går det løs. Masser af gode forslag og kreative indspark fra jer derude, er samlet sammen i de seneste uger, og sammen med den 28-årige Nørrebro-kunstner Lasse L. Rasmussen, kunstnernavn Lasse Elras, har vi nu valgt motivet til vores store gavlmaleri.

Arbejdet påbegyndes mandag og tirsdag, og allerede torsdag 10. juni klokken 16-18 inviterer vi til `work in progress`fernisering . Café Viking stiller fadølsanlæg op og sælger øl for en 10ér, mens Leifs Pizzeria generøst deler gratis pizzaslices ud. Alt imens maler Lasse L. Rasmussen løs på det flotte maleri.

Det er Mimersgade 55, og vi håber du tager din nabo med under armen, så vi kan få et par hyggelige timer sammen.

Annonce

Nørrebros mangfoldighed

Af alle de mange helt igennem fantastiske ideer vi fik tilsendt af jer derude, er der en stor enighed om, at Nørrebro er et billede af diversitet og mangfoldighed, et sted med plads til alle. Uden at afsløre for meget inden på torsdag, kan vi dog godt afsløre, at dette kommer til at skinne igennem på vores gavlmaleri.

Lasse L. Rasmussen er 28 år, oprindelig fra Esbjerg, men bosat på Nørrebro for anden gang. Lasse har de sidste 13 år malet med både pensel og spray, og hans store passion er, at lave så meget kunst som muligt og komme ud til så mange menneske som muligt.


Det er en fed oplevelse som kunstner, og ikke noget man får tilbudt hver dag. Og endnu federe har det været, at de lokale kom med input til hvad maleriet skulle indeholde

Lasse L. Rasmussen


Ud over at lave en masse kunst, afholder Lasse også workshops tilpasset deltagerne, hvor han blandt andet gennemgår grundlæggende teori om farvesammensætning og kontraster og giver tips til, hvordan der skabes dynamik og balance i billederne.

Lasse startede med at male grafitti de første ti år,men her de seneste par år, er han gået fra den klassiske graffiti over til street-art, men stadig med spray, som sit foretrukne middel. Vi spurgte Lasse, hvad hele dette projekt betyder for ham.

- Det er en fed oplevelse som kunstner, og ikke noget man får tilbudt hver dag. Og endnu federe har det været, at de lokale kom med input til hvad maleriet skulle indeholde, siger den farverige kunstner.

Hvad er det specielt du godt kan lide ved Nørrebro?

- Jeg er vild med den mangfoldighed der er på Nørrebro, det er behageligt, og man føler sig velkommen, når man som mig skiller sig lidt ud. Og så er jeg vild med det liv der er på Nørrebro, siger Lasse L. Rasmussen, der glæder sig til at komme i gang.

Er du interesseret i at vide mere om Lasse, kan du tjekke hans hjemmeside ud på: www.lasseelras.dk, hvor du kan finde mere af hans kunst og læse om hans workshops.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce