Annonce
Kultur

Festival på jagt: Søger nye talenter til sommerens koncerter

Har du en musikerspire i maven, kan det blive dig, der til sommer kommer til at stå på scenen til denne sommers Carpark Festival under Bispeengbuen. Foto: Erling Brodersen

Det er alt andet end let at være ny musiker i denne tid, hvor musikere generelt får aflyst den ene koncert efter den anden. Men Carpark Festival, som finder sted under Bispeengbuen, er netop nu i fuld gang med at søge efter upcoming musikere og spreder dermed lidt lys i en mørk tid.

For ottende gang åbner de deres scener for nye musikere og giver dem en stemme i den danske musikbranche. I januar kører Carpark Festival en kampagne, hvor musikere kan tilmelde sig i håbet om at være de næste til at betræde Carparks scener.

På trods af aflyste festivaler og en corona-præget sommer, kunne Carpark Festival melde udsolgt i 2021, hvilket de forventer igen denne sommer. Musikerne får derfor chancen for at optræde for over tusind gæster om dagen.

Annonce

Er det noget for dig, kan du tilmelde dig på carparkfestival.dk, hvor du bedes uploade to-tre sange og relevant information. Du kan tilmelde dig fra 1.-31. januar.

Carpark Festival finder sted under Bispeengbuen på grænsen mellem Frederiksberg og Nørrebro 29.-30. juli 2022.

Annonce

Mest læste

Månedens Buket

Hvis du kender typen, skal du ikke holde dig tilbage

Nørrebro

Lørdagens coronatal: 36.000 er testet positiv det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Dall: Wammen fik sin aftale, Sofie Carsten sit arbejdsbud - og Ellemann og Pape fik vist sammenhold

Kronik: Hvorfor kan min datter ikke få dansk statsborgerskab på grund af en enkelt fejl?

Annonce