Annonce
Kultur

Formand for Sjællandsgade Bad trækker sig efter måneder med kaos: Badets fremtid er uvis

Charlotte Biil , bestyrelsesformand i Sjællandsgade Bad trækker sig fra posten efter turbulente måneder på posten. Foto: Rebecca Veinø Johansen
Efter en turbulent tid hos Sjællandsgade Bad vælger bestyrelsesformanden at trække sig. Det er uvist hvad der kommer til at ske med badet i fremtiden.

På generalforsamlingen på Sjællandsgade Bad tilbage i juli blev der vendt op og ned på både daglig ledelse, bestyrelse og den frivillige stab. Siden generalforsamlingen har det derfor ikke været uden udfordringer at køre badet videre.

Mens en håndfuld nye kræfter trådte til her iblandt Charlotte Biil, som indtog posten som ny bestyrelsesformand, så valgte mange af de frivillige kræfter at trække sig. Det har derfor været svært at få dækket vagter - og der er blevet kæmpet for at overholde kravene til blandt andet åbningstider og afholdelse af arrangementer.

- Det har været enormt ressourcekrævende og opslidende tid, der har gjort arbejdet svært, siger Charlotte Biil.

Annonce

Hun har sammen med bestyrelsen og den nye frivillige koordinator på badet arbejdet hårdt for at imødekomme særligt det skærpet tilsyn, som lige nu ligger og hviler over badet. Dette i tæt dialog med forvaltningen, oplyser hun.

Formand har fået nok

Efter flere måneder med kaos har den ny-tiltrådte bestyrelsesformand fået nok. Det kommer efter en ny generalforsamling, der blev afholdt i starten af oktober.

Jeg håber med hele mit hjerte for badet, at en ny bestyrelse kan skabe ro på gemytterne, og at badet kan komme ind i en god gænge.

Charlotte Biil

Charlotte Biil beskriver, at der ved den seneste generalforsamling blev forelagt en underskrift indsamling mod deres virke.

På baggrund af antallet af underskrifter vil der derfor blive indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling, hvor der vil blive fremlagt et mistillidsvotum mod den nyvalgte bestyrelse.

Det har været dråben for bestyrelsesformanden, som gennem de sidste måneder har kæmpet en brav kamp for at få badet til at være et rart sted at være. Hun har derfor valgt at trække sig fra bestyrelsesposten.

- Jeg håber med hele mit hjerte for badet, at en ny bestyrelse kan skabe ro på gemytterne, og at badet kan komme ind i en god gænge. Jeg håber, at kommune og bestyrelse vil komme igang med den kulturanalyse og frivillig-politik, der for mig at se er helt nødvendig, skriver Charlotte Biil.

Flere fra den siddende bestyrelse vil bruge weekenden til at overveje, om de også skal trække sig fra deres poster. Lige nu går de i tænkeboks.

Charlotte Biil vil stadig være frivillig og gæst på badet - men i et helt andet og roligt tempo.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport og fritid

Fire års kamp kan være tabt på jorden: Det går ud over børn og unge

LIV inviterer

3-2-1 ... Nedtællingen er for alvor begyndt til dette års kvindemesse

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

sports- eller værdipolitik?

Trods kritik: Tilbud om kønsopdelt svømning for børn fortsætter

Samfund

Stjerneadvokat hyrede sig selv for skattekroner - men borgmester kan ikke svare på, om hun synes, det er okay

Byens Bedste LIV

RUST ryster rustet af sig og genåbner med ny energi

Butiksnyt

Silja og Sarah vil være som H&M: Vi vil gøre genbrug attraktivt og tilgængeligt - for alle

Byudvikling

Så er elløbehjul på vej tilbage

Ældre

Beth på barrikaderne: Flere fortjener en tryg alderdom

Samfund

Kåring af verdens bedste bydel: Sammenlignes med Talibans ligestillingspolitik

Byliv

Derfor elsker vi Nørrebro

nærdemokrati

Stine cyklede byen tynd for at samle sine underskrifter: 'Det er alt for svært at få opstillet borgerlister til kommunalvalget'

Annonce