Annoncørbetalt indhold

Genopret din hud med ansigtsbehandlinger

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En god ansigtsbehandling én gang om måneden kan være afgørende for en sund og flot hud. Peeling er blevet en mere og mere populært ansigtsbehandling, og det er der en rigtig god grund til. Peeling er en ikke-invasive metode, der genopretter og forbedrer hudens processer. Det er flere typer af peeling behandlinger. Bliv klogere på dem og peeling generelt i denne artikel.


Annonce


Peeling ansigtsbehandlinger er for alle


Peeling behandlinger er blevet en populære form for ansigtsbehandling, som kan bruges af alle aldre, da der er flere peeling typer. Man kan dele dem op i tre grupper:


  1. PRX-T33. Det er en anti-age behandling. Den er god til både den ældre og yngre målgruppe, da den både afhjælper fine linjer og ar i huden. Den giver ogs¨en fornyet glød. Denne behandling har en mild styrke.
  2. Salicylsyrepeeling. Den er velegnet til den yngre målgruppe, da den afhjælper urenheder og tilstoppede porer. Den har en medium styrke.
  3. TCA-peeling. Det er en god ansigtsbehandling mod pigmentskjolder efter solskader. Den har den højeste styrke af de tre.


En peelings styrke afgøre, hvor længe der går, før huden falder til ro igen efter at have optaget produkterne fra ansigtsbehandlingen.Derfor er peeling en god ansigtsbehandling

En peeling `skræller` hudens øverste lag væk gennem behandlingen for at booste hudens egen celleomsætning og eksfolierende proces i huden. Jo ældre man bliver, jo langsommere er vores hud om at forny sig. Vores bindevæv bliver ikke gendannet lige så hurtigt. Derfor er en peeling ansigtsbehandling en form for træning, der sørger for at holde huden i gang.


Peeling er også god for huden, da huden som resultat af eksfoliering bedre kan absorbere produkter såsom cremer og lotions. Man kan derfor med god grund bruge en peeling i kombination med øvrige kosmetiske behandlinger såvel som alene.Sådan skal du forberede dig inden en peeling behandling


●     Lad være med at bruge eksfolierende produkter fire dage op til din behandling. Det vil gøre din hud mere sart.

●     Sørg for ikke at være solbrændt eller skoldet af solen inden din behandling. Man vil ikke blive tilladt at få en peeling behandling af en kosmetisk klinik, da det vil være for hårdt for huden.

●     Mænd skal undlade barbering på selve dagen af behandlingen, da barbering gør huden ekstra sart. Mænd skal i stedet for sørge for at barbere sig en dag inden behandlingen, da skægstubbe kan hindre produkter i at trænge ned til porerne.
Hold dig fra solen efter en peeling


En peeling behandling efterlader huden sart, da behandlingen fjerner det øverste hudlag. Derfor skal man sørge for at holde sig væk fra solen i op til flere uger efter en behandling, da det kan være skadeligt for huden.Prisen på en peeling


Prisen varierer alt efter, hvilken form for peeling behandling, man vælger at få. Prisen ligger typisk mellem 1.500 - 5.500 kroner. PRX-T33 ligger i den billige ende, imens en TCA peeling er i den dyre ende.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.