Annonce
Alarm 112

Mand overdænget med slag og stukket med kniv i København

En mand i 30'erne blev kort efter midnat overfaldet og stukket med kniv af tre personer. Ingen er anholdt i forbindelse med hændelsen, der fandt sted på Frederikssundsvej nær Nørrebro Station i København. (Arkivfoto). Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix
34-årig mand faldt i snak med to personer, som kort tid efter overfaldt ham foran fitnesscenter på Nørrebro.

En 34-årig mand blev natten til fredag overfaldet og ramt af flere knivstik i nærheden af Nørrebro Station i København.

Manden blev efter overfaldet bragt til Rigshospitalets Traumecenter, men han har ikke været i livsfare.

Det oplyser Københavns Politi fredag morgen.

Offeret har oplyst til politiet, at han inden overfaldet var kommet gående langs Stærevej. Her mødte han to personer, som han kortvarigt faldt i snak med.

- Han går derefter videre, og ud for Frederikssundsvej 5 - lige ved et Sats-fitnesscenter - bliver han passet op af de to mænd samt en tredje, som helt umotiveret presser ham op mod en væg, overdænger ham med slag og stikker ham tre gange i kroppen med en kniv, siger central efterforskningsleder Anders Frederiksen.

Ingen personer er blevet anholdt i forbindelse med sagen.

- Vi har arbejdet ude i området, og der er vidner, som har henvendt sig. Vi skal undersøge, om der er videoovervågninger i området, der kan være relevante, siger efterforskningslederen.

Hændelsen skete kort efter midnat. En patruljevogn kom kort tid efter tilfældigvis forbi stedet. På fortovet, hvor overfaldet skete, var der en større blodpøl, fortæller efterforskningslederen.

Københavns Politi har fredag udsendt et signalement af gerningsmændene.

Den mindste af mændene beskrives som cirka 168 centimeter høj. Han var muskuløs af bygning og mellemøstlig af udseende med lys brun hudfarve, sort mellemlangt hår og sort fuldskæg. Han talte dansk og var iført en sort jakke og en lille grå skuldertaske.

En anden af gerningsmændene var lidt højere, cirka 173-175 centimeter høj, afrikansk af udseende med en lys brun hudfarve, sort kort hår og skægstubbe. Også han talte dansk. Han var iført en grå trøje eller cardigan.

Den sidste mand var også 173-175 centimeter høj. Han var kraftig af bygning og lys i huden. Han havde sort kort hår og var iført et sort mundbind og en sort jakke.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce