Annonce
112

Mand voldtaget på Sankt Hans Torv: Jeg er overrasket og trist

En voldtægt af en mand fandt sted på Sankt Hans Torv søndag morgen. 29-årig mand er anholdt og sigtet i sagen. Foto: Scanpix/Niels Ahlmann Olesen
29-årig mand sigtet for voldtægt mod en anden mand på Sankt Hans Torv søndag morgen. Hændelsen chokerer Kim der er erhvervsdrivende i området.

Søndag morgen ved 8-tiden blev Sankt Hans Torv omdrejningspunkt for en voldtægt. En 29-årig mand er nu anholdt og sigtet for voldtægten på en anden mand.

Anmeldelsen indløb til Københavns Politi tirsdag eftermiddag, og allerede natten til onsdag blev en 29-årig mand anholdt og sigtet i sit hjem i indre København.

- Vi har afhørt den forurettede og efterforsket hændelsen. Det har resulteret i en anholdelse af en person, som nu er sigtet for voldtægten. Han bliver fremstillet i dommervagten onsdag formiddag, siger Baris Tuncer fra Købehavns Politi.

Annonce

Politiet beder om hjælp

Københavns Politi oplyser, at der forud for voldtægten havde været en del modstand og turmult. Voldtægten skulle angiveligt have fundet sted på gaden.


Jeg synes generelt, at folk i området tager sig godt af hinanden - de passer på hinanden. Derfor er jeg også virkelig overrasket og trist over, at noget sådan kan ske på gaden.

Kim Røntved


Ydermere oplyser politiet, at de to mænd efter sigende ikke kender hinanden. Dette efterforskes lige nu.

Politiet ønsker ikke at oplyse alderen på den forurettede.

Annonce

Ærgerlig butiksejer

Kim Røntved er indehaver af 7- Elevan på Sankt Hans Torv. Her har han haft butik i de sidste seks år. Han er overrasket og ærgerlig over hændelsen, og mener at området er blevet betydelig pænere i den tid, han har været på stenbroen.

- En hændelse som den her slår området tilbage - og det er virkelig ærgerligt. Jeg synes generelt, at folk i området tager sig godt af hinanden - de passer på hinanden. Derfor er jeg også virkelig overrasket og trist over, at noget sådan kan ske på gaden, siger Kim Røntved.

Politiet beder om hjælp til efterforskningen. Skulle der derfor være vidner til hændelsen vil de meget gerne høre om det via sitet 'Tip Politiet'.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce