Annonce
Trafik

Nødvendigt asfaltarbejde på Bispeengbuen: Det betyder det for dig

I oktober vil der på Bispeengbuen blive foretaget forebyggende asfaltreparationer. Det vil betyde noget for trafikken på visse tidspunkter. Foto Ritzau/Scanpix/Mads Joakim Rimer Rasmussen

Vejdirektoratet vil fra 26. september til 31. oktober udføre forebyggende asfaltreparationer på Bispeengbuen. Her vil blive påført et nyt tyndt asfaltlag samt tætning af alle samlinger langs broens kantbjælker.

Arbejdet vil blive udført sporvis og primært i aften- og nattetimerne fra klokken 18-06, hvor trafikken på Bispeengbuen ikke er massiv. Dog vil særligt støjende aktiviteter som udgangspunkt ikke blive gennemført i nattetimerne.

Der vil blive opsat etapevis afspærring under natarbejdet, som vil være fjernet, før morgen-myldretidstrafikken begynder.

Annonce

Derfor repareres Bispeengbuen

- Bispeengbuens fremtid er stadig uvis, men uanset hvad der besluttes, så vil der gå år før en eventuel omdannelse af buen, vil bliver gennemført. Lige nu er konstellationen i så dårlig stand med hensyn til vandtæthed og belægning, at nedbrydningen af betonkonstruktionerne accelereres, hvorfor den forestående vedligeholdelsesindsats er nødvendig, siger Peter Holt, vejarbejdsansvarlig i Vejdirektoratet.

Indsatsen foretages ifølge vejdirektoratet også for at undgå, at der ikke i perioden med forundersøgelser opstår uoprettelig skade på konstruktionerne.

Reparationen af Birpeengbuen er aftalt med Frederiksberg Kommune og Københavns Kommune - og vil tilmed skabe bedre kørekomfort og mindre støj.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne og beboere omkring Bispeengbuen.

Information om hvor der arbejdes og konkrete restriktioner for trafikken kan ses på www.trafikinfo.dk sammen med øvrige relevante vej- og trafikmeldinger.

Annonce
Børneliv

Far om udskældt institution: Jeg har fuld tiltro til pædagogerne

Nørrebro

Fredagens coronatal: Færre smittede - flere indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Spørg os

Jens er overrasket: Så mange parkeringslicenser er der udstedt på Nørrebro

Børneliv

Psykolog: Omsorgssvigt i daginstitutioner kan have fatale konsekvenser

Nørrebro

Byens Bedste LIV anbefaler: Det skal du opleve i weekenden

Miljø

Nyt initiativ: Opgør med sindssyg forbrugsfest

Heunicke havde håndskrevne noter fra nøglemøde med i Minkkommission

Byudvikling

Stor totalrenovering tæt på Nørrebro Station

Byudvikling

Almen alliance vil befri Nørrebro

Kultur

På Nørrebro bor Danmarks Dan Brown

Støtteparti indkalder statsminister til hasteforespørgsel: Sundhedsvæsen har brug for redningspakke

Corona

Her kan du få hurtigtest og PCR-test tættest på Nørrebro

Byudvikling

Så er der nyt om S-skiltet på Nørrebro Station

Annonce