Annoncørbetalt indhold

Tre overvejelser om dit valg af investeringsform

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er man erfaren investor, er der stor sandsynlighed for, at man har lavet en ny investering, før man har afsluttet en tidligere. Derfor har investorerne sommetider travlt, da de konstant skal holde sig opdateret og planlægge sit næste træk.


Annonce

Mange muligheder

Da investering handler om at sætte penge på spil, kan mange have en tendens til at benytte én enkelt eller meget få investeringsløsninger. Det kan være med til at sikre, at man ved, hvad man laver og kender de forskellige risici, fordi man netop har meget erfaring med investeringsformen.


Selvom der er en stor tryghed i at kende til den investeringsform, man anvender, kan man samtidigt gå glip af mange andre gode muligheder for at investere, hvis man ikke er åben for andre løsninger. Derfor kan du med fordel opsøge forskellige guides, da det giver dig mulighed for at blive sporet ind på, om der findes en investeringsløsning, som matcher din interesse.


Sammenhængen mellem ønsket om at investere og investeringsløsning

Grunden til, at man vælger at investere, hænger ikke nødvendigvis sammen med den investeringsform, som man investerer gennem. For den erfarne investor kan det være, at investeringen ses som en måde at undvige de negative renter, hvilket er sandsynligt, da det er en ulempe, som rammer hver tredje bankkunde.


Ender man med at få succes med sin investering, vil det altså vise sig, hvordan investeringen har hjulpet med at undgå negative renter samtidigt med, at man har fået afkast.


Kend til fordelene ved ETF’er

Uanset hvad grundlaget for en investering måtte være, kan man altid prøve at undersøge de forskellige alternative investeringsformer. ETF’er er et eksempel på en investeringsform, som rummer mange muligheder, men som samtidigt ikke er så udbredt blandt danske investorer endnu.


Kort fortalt betegner en ETF udenlandske indeksfonde, der hedder sådan, da fondene er børsnoteret i udlandet. Vælger man at investere i ETF’er, bliver man en del af en gruppe, hvor man sammen investerer i f.eks. obligationer eller aktier, som giver mulighed for at købe et stort antal med en risiko, der er mindre, end hvis man skulle købe aktier enkeltvist – tryk og se mere her, hvis du vil finde ud af mere om netop det.


En ETF vil typisk være en passiv fond, som gør, at den følger et bestemt indeks. Hensigten er her at afspejle udviklingen i det valgte indeks, som kaldes ”at købe markedet”. Værdien af ETF’en vil desuden afhænge af forskellige værdiændringer i porteføljen samt omkostningerne for den enkelte fond. Stiger værdipapirerne i værdi, bliver ETF’en ligeledes mere værd.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.