Annonce
Kultur

Verdens fedeste bydel er kåret: Den har det hele

Nørrebro er af rejse magasinet Time Out kåret til verdens fedeste bydel nr.1. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
Nørrebro står på listen over de fedeste kvarterer i verden. I år er det blevet til en flot 1. plads. Argumenterne er ikke til at tage fejl af.

Nørrebro har ifølge det internationale rejse magasin Time Out det hele. I hvert tilfælde er Nørrebro blevet kåret som verdens fedeste bydel over 48 andre bydele i verden. Det fremgår af artiklen 'The 49 coolest neighbourhoods in the world'.

Sidste år røg Nørrebro ind på en flot 28. plads, hvilket i sig selv var en fremragende præstation. Men Nørrebro har ifølge dommerpanelet udmærket sig særligt i det forgangene år.

- Uanset hvordan du definerer 'cool', så har Nørrebro det. Denne mangfoldige bydel på den nordlige side af Københavns søer er en blændende blanding af historiske vartegn, ultramoderne arkitektur, mad- og drikkesteder. Selv i de sidste og hårde år har nye bagerier, restauranter og naturlige vinbarer spredt sig – og det siger næsten sig selv, at de alle har fokus på lokale, sæsonbetonede råvarer, skriver magasinet Time Out.

Annonce

Sammenhold

En af de ting som magasinet særligt har lagt vægt på, er Nørrebroernes adfærd under og efter Corona. Her bliver bydelen hyldet for dets sammenhold, diversitet og den støtte man har ydede små lokale steder i forbindelse med den svære tid.

- I år kunne vi ikke lade være med at ændre vores prioriteter, hvor mad, drikke, natteliv og kultur altid er vigtig. Men i år er fællesskabets ånd, modstandsdygtighed og bæredygtighed lige så vigtig, især hvis vi skal komme ud af denne pandemi med ting, vi kan være stolte af og fortælle resten af ​​verden om, skriver magasinet Time Out.

Listen med verdens fedeste bydele udkommer en gang om året og tæller også bydele i New York, Berlin og Hong Kong. Listen er blevet til i et samarbejde mellem Time Outs panel af 27.000 byboere over hele verden og magasinets lokale redaktører og bidragydere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport og fritid

Fire års kamp kan være tabt på jorden: Det går ud over børn og unge

LIV inviterer

3-2-1 ... Nedtællingen er for alvor begyndt til dette års kvindemesse

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

sports- eller værdipolitik?

Trods kritik: Tilbud om kønsopdelt svømning for børn fortsætter

Samfund

Stjerneadvokat hyrede sig selv for skattekroner - men borgmester kan ikke svare på, om hun synes, det er okay

Byens Bedste LIV

RUST ryster rustet af sig og genåbner med ny energi

Butiksnyt

Silja og Sarah vil være som H&M: Vi vil gøre genbrug attraktivt og tilgængeligt - for alle

Byudvikling

Så er elløbehjul på vej tilbage

Ældre

Beth på barrikaderne: Flere fortjener en tryg alderdom

Samfund

Kåring af verdens bedste bydel: Sammenlignes med Talibans ligestillingspolitik

Byliv

Derfor elsker vi Nørrebro

nærdemokrati

Stine cyklede byen tynd for at samle sine underskrifter: 'Det er alt for svært at få opstillet borgerlister til kommunalvalget'

Annonce